Misärbloggen 2.0

Ja hej och välkomna ska ni vara allesammans – till misärbloggen 2.0. I den här bloggen talar vi endast om elände och livets bakdel. Hoppas ni ska gilla.

Känns som jag bara använder bloggen som gnällforum (även om ni är lyckligt omedvetna om hur mycket gnäll jag skonar från bloggen). Något säger mig att det inte bara är en känsla 😉

Nu väntar ett nytt år och egentligen hade jag velat göra som andra bloggare och sammanfatta det gångna året med dess höjdpunkter och uppförsbackar och inte minst skriva peppiga listor och mål inför det nya året.

Men det går inte.

Allt som är negativt och svårt i livet just nu känns för privat. Allt som är positivt i livet just nu känns också för privat. Har mycket tankar och känslor som jag skulle vilja, och till och med behöva, lufta – men då kan det bli för privat för någon annan. Jag kan inte med att ”hänga ut” – vare sig mig själv eller någon annan. Känner tydligt att mitt liv behöver stabilisera sig en gnutta, innan jag kan driva en (hyfsat) välbalanserad blogg.

Men med det sagt tänker jag inte göra någon officiell paus eller dramatiskt avslut eller dylikt. Nej, livet är alldeles för oförutsägbart och när man minst anar det dyker det upp ett inlägg här. Ja, ni vet ju. Det nya året kanske inte bara är fullt av elände utan också en gnutta eufori. Den som lever får se.

Nu har vardagen åter börjat rulla. Jag hade gärna stannat kvar ett tag till i den trygga julmysbubblan, men ändå är det skönt – och lite mindre energikrävande – med vardag och rutin igen.

Jag hoppas att ni haft en mysig jul och jag önskar er alla ett Gott nytt decennium!🎇

5 reaktioner på ”Misärbloggen 2.0

 1. Ellet skriver:

  Gott nytt! Och jag önskar oss alla ett lugnare liv 2020. Det har varit kaos bakom många kulisser, inklusive mina. Har kommit undan genom att jag inte bloggar om det privata särskilt mycket, så jag har haft saker att säga ändå haha.

  Gillad av 1 person

 2. Louise Baumgärtner skriver:

  Jag gillar din blogg och läser gärna, vad du än skriver om. Precis som du hade jag gärna stannat kvar i julmysbubblan jag med 😉 Men vi hoppas på ett gott nytt år istället. Kram!

  Gillad av 1 person

 3. Evahle - en blogg om psykisk hälsa skriver:

  Ibland måste man få gnälla av sig lite också 🙂 Bloggen ska ju vara ett ställe att ventilera sig på tänker jag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s