Om

Det här är bloggen om allt som ryms mellan raderna, mellan orden, mellan skratten… En plattform för dig som gillar att fundera kring människor, situationer och samspel. Om allt det där subtila och outtalade i tillvaron. Om sådant det sällan talas om då det lätt anses obekvämt eller oviktigt.

Jag som gömmer mig bakom dessa rader heter Helena, är 32 år och bosatt i Karlstad. Jag skriver med fokus i min vardag som högsensitiv småbarnsmamma och egenföretagare. Även relationer, sorg, skratt och allmänt vardagssurr får samsas om platsen. Ärliga och ibland tunga reflektioner står i kontrast med en aldrig sinande självironi. Japp, jag tror att bloggen speglar mig som person rätt bra…

Mellan raderna är en blogg som drivs av Helena Lundberg

Med hyperaktiva känselspröt blir hjärnan såklart överbelastad och livet kan kännas utmattande många gånger, men det blir åtminstone aldrig långtråkigt utan snarare väldigt rikt. Dessutom ger det många uppslag till att skriva, vilket är min stora passion. Att skriva är för mig ett sätt att uttrycka mig, att komma till tals – helt på egna villkor. Att säga det jag vill – hur jag vill. Inga störningar, inga inspel… bara jag och min penna. Jag älskar att experimentera med text, skapa olika uttryck och intryck, vara skoningslöst rak eller antyda mellan raderna…

Tidigare har jag jobbat många år inom akademin och doktorerat i arbetsvetenskap. Jag har också skrivit många krönikor och två populärvetenskapliga böcker; Kassörer till kassan! Betraktelser från löpande matbandet och Den bortglömda servicearbetaren. Idag jobbar jag som skrivkonsult, men brinner såklart lite extra för den här bloggen.

Jag blir jätteglad om du vill följa mig och dela dina tankar och erfarenheter här. Ingenting är för litet eller betydelselöst för ett djupdyk in mellan raderna!

  • För att prenumerera på blogginlägg, fyll i din e-postadress i rutan i högerkolumnen så får du ett mail varje gång bloggen uppdateras!
  • Maila mig på kontakt@mellan-raderna.com för samarbetsförfrågningar eller om du till exempel har önskningar eller tips på innehåll.
  • För att anlita mig som konsult för olika skrivuppdrag, se helenalundberg.com.