Sommar

Här kommer ett livstecken från mig. Och ja, dumstruten sitter stadigt där den ska, tro inget annat. Är förvånad, men väldigt glad såklart, att ni fortsätter att enträget klicka er in här. Jag har inte gett upp hoppet om mig själv heller, jag lovar, jag har bara saknat den där rätta motivationen. Har stått och stampat lite väl länge nu, men det är saker som behöver landa i mitt liv. Eller kanske hända. Man behöver leda sitt eget liv, men ibland vet man bara inte hur. Eller vart. Ibland sitter man helt enkelt fast. Jag antar att det måste få vara så, även om det är svårt. Jag vill tro att det finns en mening med allt, utan att för den sakens skull bli passiv och tappa bort sig själv. Om det är någon som går eller har gått i samma tankar, dela gärna med er bland kommentarerna ❤

Sommartjej på landet

Min sommartjej på morfars stuga

En bra sommar har vi haft iallafall (och förhoppningsvis är den inte riktigt slut än!). Det har varit bra och dåligt och allting däremellan, så som livet är mest. Men mest bra! Är nöjd med att vi lyckades få till en lagom nivå på tillvaron, där vi varken planerade in för mycket eller för lite. Just det är ju ofta en konst i sig i semestertider. Hoppas ni också haft en fin sommar och tack för att ni har lite överseende med mitt dåliga bloggande!

2 reaktioner på ”Sommar

 1. Ellet skriver:

  Jag kan definitivt känna igen mig i känslan, men jag har inga bra tips på hur man kommer framåt eller hur man löser upp eländet och får klarhet. Går i kortare eller längre perioder för mig, sen en dag så ba poff, så känns saker naturliga igen. Skulle kunna göra det till mitt livsmål att ta reda på vad det är som händer och hur man löser det, men då skulle jag nog behöva skaffa mig en rustning och en vindkvarn, och det är ju skitjobbigt att bygga sådana.

  Gillad av 1 person

  • Mellan raderna skriver:

   Ja, en dag bara poff så händer något, litet eller stort, som förändrar allt. Då känns allt naturligt igen, men kan vara tröstlöst när man inte vet om det ligger en dag eller kanske ett helt år bort. Man vet ju ingenting och får bara hålla i sig bäst man kan;) Tack för kommentaren! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s