Halloweendisko och ettårskalas

Idag har det varit Halloween för hela slanten. Tja, inte har vi en endaste prydnad hemma (jag gillar för egen del inte alls Halloween), men busungen har haft Halloweendisko på förskolan och nu på kvällen var vi bjudna på ettårskalas med halloween-tema.

Utklädnad till halloweendiskoPå väg till halloweenfirande

Spökklänning dagen till ära! Jag hade gett mycket för att få se de små skruttarna hoppa omkring till musik på diskot!

Korv med bröd på spöke

Fladdermöss som chokladbollar

Tårttåg är gott för både barn och vuxna

Korv med bröd och glasståg är ju minst lika gott för vuxna som för barn, så hela gänget blev ordentligt gödda. Skulle gissa att busungen var vildast av alla barnen och härjade hejvilt med ballonger och sprang med en vagn fram och tillbaka och la beslag på de presenter hon precis gett bort. Ja… vi var ganska trötta på hemvägen.

Skojigt med ballongerKul med ballonger

Busungen var vildast på kalaset

Nu är klockan 21 och jag hoppas att det övertrötta busfröt somnar snart så jag och sambon kan få se klart vår film! För oss är det standard att dela upp en normallång film på tre kvällar. Låter ju lite sjukt egentligen, men dels är det extremt sällan vi har tid att sträckkolla en hel film och dels kryper det i benen på mig. Jag hoppas vi inte är ensamma?

Hur som helst, det var vår dag – mestadels i bilder! Glad halloween!

4 reaktioner på ”Halloweendisko och ettårskalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s