Fota din spegel med pondus

Nyligen tog jag mig an lite hemmapyssel och målade om en liten pigtittare till busungens rum. När jag skulle ta bildbevis på mitt finfina resultat, fick jag emellertid snabbt uppleva det klassiska spegelproblemet. Var gör jag av mig själv för att inte komma med i bild? Och framförallt, var gör jag av min hand? Mindes att jag läst ett inlägg om detta hos Egoina för en tid sedan och kan bara hålla med om att det är sjukt lustigt när folk försöker ta smidiga bilder på speglar. Lånade denna bild:

Roliga bilder när folk tar kort på speglarKomiskt när folk försöker fota och sälja speglar

Så istället för att bli ”en av dem” bestämde jag mig för att fullständigt äga situationen och gå all in i mitt spegelfotarprojekt. Så här gick det (obs! Mycket nöjd!):

När man försöker fota en spegel

Om inte busungen vill ha spegeln kan jag ju alltid lägga ut den till försäljning. Helt utan att skämmas förstås. Jag ser framför mig hur köparna står på kö till denna utmärkta spegel (och stolta spegelfotograf).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s