I lördags när jag var en härlig person

Jag känner bara… snälla, är det ingen som vill veta vad jag gjorde i lördags?

Okej, då berättar jag:

Ja.. det är nu man önskar att man hade något helt sjukt spektakulärt att skriva, men så är det väl inte riktigt. Eller ja, för mig är det väl lite spektakulärt i och för sig. Vi hade nämligen större delen av dagen (plus en bra bit in på söndagen) fri, eftersom busfröt hade mystid hos farmor. Vi kunde alltså fira sambons födelsedag och en hel massa annat. Ja, det är sant!

Det blev en (sjukt galet maffig) brunch på stan, lite bowling och lite vin. Och så toppades kvällen med att sambon fick välja film. STORT misstag. Men men. Tur att han bara fyller år en gång om året, osv…

Jaja, då vet ni. Att jag minsann också levde livet i helgen. Kom ihåg det, att Helena drack vin och hängde på stan. Var en allmänt härlig och kul person, osv.

(Man vet aldrig när hon kommer tillbaka)

2 reaktioner på ”I lördags när jag var en härlig person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s