Den där jäkla vintertiden

Någon mer än jag som totalmissade att det är vintertid idag? Jag stressade som en galning för att hinna till mitt bokade pass på Friskis och med viss marginal dessutom för att hinna med lite egen träning innan… bara för att inse att Friskis inte ens hade öppnat! Lyckat!

Suckade inombords några minuter, men sedan fick det bli en liten sväng och njuta av solen och nu står jag och trampar på en crosstrainer (ja precis, samtidigt som jag bloggar, inte supereffektivt). Så om man är en gnutta positiv så kan man ju se det som att jag fick lite bonusträning.

Idag blir det skivstång och jag ska ta i så jag spricker (är planen iallafall).

träna skivstång är kul

Hoppas ni får en mysig söndag!

En reaktion på ”Den där jäkla vintertiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s