Tydligare fokus på högkänslighet

För en tid sedan skrev jag ett inlägg om Mina 5 mest lästa inlägg 2018. Faktum är att detta var ett nyttigt inlägg för mig att skriva. När jag svart på vitt granskade besöksantalen till mina olika inlägg och började spekulera kring varför olika inlägg fick så olika mycket läsare, blev det plötsligt glasklart för mig vad jag borde satsa på när det gäller bloggen. Visst är det häftigt när man får insikter bara av att sitta och skriva? Det kändes befriande att bli mer klar över var jag ska lägga mitt krut och hur jag tydligare ska ringa in bloggen.

Ja precis… Givetvis ska jag rikta in mig mer på högkänslighet. Ämnet har ju funnits närvarande i det mesta jag skriver, men ibland valsar jag iväg och skriver om en det ena ämnet än det andra. Det blir för spretigt. Hädanefter kommer bloggen fokusera på högkänslighet om möjligt ännu mer än tidigare. Bloggen kommer inte förändras nämnvärt från tidigare, utan det handlar nog mest om att jag skalar bort ämnen som inte passar in i mitt fokus. Jag kommer fortsätta skriva om mitt liv och dela med mig av mina tankar och upplevelser i allmänhet - allt genom mina högsensitiva glasögon. Sedan skadar det väl inte med någon spontan vardagsuppdatering ibland - läsare brukar väl trots allt vilja ha en bild av personen bakom bloggen…

HSP-bloggen Mellan raderna

Tydligare tema på högkänslighet framöver…

Eller vad tänker ni? Låter det vettigt?

2 reaktioner på ”Tydligare fokus på högkänslighet

 1. Ellet skriver:

  Jag har precis ramlat in och har ingen koll på vad du har skrivit tidigare, men det kan nog kanske vara något för mig iallafall. Är väl tydligen sån, och det blir inte mindre uppenbart med åren som går heller, tvärtom. Har smygit mot mitten på introvert-extrovertskalan och är lättare social numera, men känsligheten slår hårdare. Önskar att det inte vore så ändå, inbillar mig att det hade varit lättare utan.

  Gillad av 1 person

  • Mellan raderna skriver:

   Jag tänker tyvärr också så, att livet hade varit SÅ mkt lättare utan högkänsligheten. Det finns absolut många fördelar, men livet ruschar på så snabbt så tyvärr handlar det mest om att försöka leva på TROTS sin högkänslighet. Att dämpa de värsta hindren och konsekvenserna snarare än att njuta av fördelarna 😦 Lite trist.
   Bloggen står lite på paus just nu av olika anledningar, men skulle vara jätteroligt om du ville titta in igen och fortsätta följa mig om några veckor när bloggen förhoppningsvis rullar igen! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s