Var är alla Karlstadsbloggar?!

Jag har länge tänkt göra ett tipsarinlägg över Karlstadsbloggar jag tycker om, i samma anda som jag listat bloggar i genrerna personligt och humor. Men för det första har det varit jättesvårt att ens hitta bloggar i Karlstad. Jag förstår såklart att det finns många, men var hittar man dem? Finns inte så värst många bloggportaler där man kan söka geografiskt och folk kanske är dåliga på att registrera sig på bloggportaler överhuvudtaget – vad vet jag. Eller är det jag som är född igår och bara är oförmögen att hitta? Ja, ja… Vet du någon läsvärd blogg i Karlstad eller åtminstone Värmland (eller för den delen bloggar själv) – hojta till!

Men! Två härliga bloggar har jag faktiskt hittat och dessa vill jag mer än gärna tipsa om!

ANNAS PILAR

En härlig och engagerande mammablogg som uppdateras flitigt. Bilder på söta dottern Lily blandas med personliga åsikter och humor.  Älskar att kunna läsa om platser och miljöer som ligger i min egen närhet.

annaspilar

EVAHLE

Detta är en blogg om psykisk ohälsa och personlig utveckling. Evah skriver med utgångspunkt i sin egen psykiska ohälsa – eller framförallt vägen därifrån. Detta är en riktigt inspirerande och peppig blogg om man är intresserad av att jobba med sig själv och sina egna problem. Här får man alltid en skjuts i rätt riktning!

evahle.jpg

Vilka är era favoritbloggar? Glöm inte att tipsa om dessa och bjussa varandra på länkar!

2 reaktioner på ”Var är alla Karlstadsbloggar?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s