Podcast om arbetsmiljö och hälsa

För er som intresserar er för arbetsmiljöfrågor och inte minst arbetsvillkor i yrken långt ned i statushierarkin, vill jag tipsa om en podcast som jag nyligen medverkade i. Det blev ett bra samtal på cirka 30 minuter med fokus på detaljhandeln utifrån de anställdas upplevelser. Om den låga yrkesstatus som råder, exponerat och monotont arbete, bristfälliga chefer, respektlöst bemötande från kunder, att anställda i praktiken är underställda såväl chef som kund och inte sällan hamnar i lojalitetskonflikter. Och mycket mer. Lyssna gärna! 

Podcast om arbetsmiljö och hälsa

För er som vill läsa mer på detta ämne, kan jag tipsa om mina två böcker. Båda bygger på egna erfarenheter och min forskning om lågavlönat servicearbete, men är skrivna i lättsam och humoristisk anda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s