Bästa humorbloggarna

Senast jag tipsade om bloggar var det under kategorin personliga bloggar. Jag vill återigen tipsa om några bloggar jag gillar och den här gången har jag samlat några under kategorin humor. Jag älskar att skratta och att läsa humoristiska bloggar är definitivt ett lätt sätt att få in lite humor i tillvaron. Jag vill lyfta fram några favoriter jag har – just för att de helt klart är värda att läsas och för att jag tycker att bloggvärlden är alldeles för dålig på att stötta varandra. Håll i dig, nu kööör vi:

SPIDERCHICK

Här har vi en sann veteran! Moa skriver med en stor portion självdistans, vilket tilltalar mig enormt. Bloggen är lätt att ta till sig och Moa är prestigelös och bjuder på sig själv. Har dessutom alltid tid att svara på läsarnas kommentarer, vilket för mig ger ett ödmjukt intryck. Hon lyckas även blanda in lite reflektioner kring företagande, skrivande, drömmar, hus och familj, vilket gör bloggen än mer intressant. Blir alltid på bra humör när jag läser denna blogg.

KNIVLISA

Här har vi en annan veteran. Allmänna tankar om mammalivet och feminism varvas med roliga citerade dialoger med barnen och bjussiga videor. Här får man läsa om vad barnen rent allmänt går och funderar på och framförallt vad de säger högt (exempelvis om sina föräldrar inför förskolepersonalen), de största skillnaderna i parlivet före och efter man fått barn eller hur man förhåller sig till sin första vs andra förlossning. Otroligt underhållande och givande!

MAMMATRAMS

Här har vi en mammablogg som reflekterar kring familjelivet på ett personligt och humoristiskt sätt. Lisa delger öppet sina åsikter och har ett underhållande sätt att skriva. Jag älskar att det finns mammabloggar som inte bara handlar om dagens bestyr och gulliga bilder på barnen. (Inget fel i det förstås, men jag vill gärna ha något mer). Förutom att läsa om mammalivets med- och motgångar får jag som läsare också en personlig touch och ett gott skratt!

JUENNIFER

Den här bloggen skiljer sig lite från de bloggar jag vanligtvis läser, men kanske är det också just därför den känns så tilltalande. ((Eh. Bäst att klargöra: Jag gillar jag ju, rimligtvis, de bloggar jag normalt sett läser (jobbigt annars…), men denna blogg ger mig helt enkelt en skön kontrast!)). Jennifer skriver korta och koncisa inlägg om allt mellan himmel och jord och för det mesta med en humoristisk prägel. Bloggen uppdateras ofta och inläggen går snabbt att ta till sig. Man klickar in och man klickar ut – men får med sig ett gott skratt och positiv energi som hänger kvar en lång stund. När inläggen är så ”spot on” behöver det faktiskt inte vara svårare än så!

Vad har du själv för favoritbloggar? Sprid gärna vidare min idé om att tipsa och länka till bloggare inom olika genrer!

5 reaktioner på ”Bästa humorbloggarna

    • Mellan raderna skriver:

      Jag håller med, synd (och lite konstigt) att man inte ser fler humorbloggar än man gör… Eller också finns det visst många, bara det att de är som oss andra dödliga och har svårt att nå ut med sina bloggar 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s