9 timmar på Ullared

Är det ingen som undrar var jag har varit idag? Någon som vågar sig på en kvalificerad gissning? Snälla gissa!!

Just det, Ullared. Blev både julklappar, grejer till busungen och lite till mami herself. Och en hel massa annat också som jag redan tycks ha glömt bort. Konstigt det där, hur mycket man plötsligt inser att man behöver. Hur klarade man sig egentligen innan?

Nu står vi iallafall i kö, min lika Ullareds-tokiga vän och jag. Trötta är vi. (Ja, jag körde förstås på min sedvanliga Ullared-strategi och har maxat hela dagen). Och uttråkade till döds – hur många timmar ska det egentligen ta innan vi är förbi kassan? Ingen som vet, ingen som vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s